Δεν μαζεύεται ο Ολάντ: Τώρα χαριεντίζεται και με μελαχρινή πυροσβέστη [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν μαζεύεται ο Ολάντ: Τώρα χαριεντίζεται και με μελαχρινή πυροσβέστη [εικόνα]

Δεν μαζεύεται ο Ολάντ: Τώρα χαριεντίζεται και με μελαχρινή πυροσβέστη [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασταμάτητος φαίνεται πως είναι ο Φρανσουά Ολάντ ή τουλάχιστον έτσι τον παρουσιάζουν τα γαλλικά μίντια, καθώς, παρά το σάλο με το σκάνδαλο της σχέσης του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ εθεάθη να... χαριεντίζεται με μια όμορφη μελαχρινή πυροσβέστη.

Ο Γάλλος πρόεδρος βρέθηκε σε εγκαίνια πυροσβεστικού σταθμού και ο φακός τον «συνέλαβε» να χαμογελάει με νόημα στην όμορφη Γαλλίδα πυροσβέστη προκαλώντας νέα αναταραχή στα μέσα.

Χθες, η επίσημη σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα με νευρικό κλονισμό ύστερφα από τις αποκαλύψεις για τον κρυφό δεσμό του Γάλλου προέδρου με την Ζιλί Γκαγιέ.

Οπως ανακοίνωσε στον ιστότοπό του το περιοδικό Paris Match στο οποίο εργάζεται, η Τριερβελέρ αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) με προορισμό την επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλλίες, όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί.

Το γραφείο του προέδρου δεν προβαίνει σε κανένα σχόλιο, ωστόσο, πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο πρόεδρος αναμένεται να ζητήσει από την Τριελβελέρ να βρουν ένα συμβιβασμό για έναν φιλικό χωρισμό.

Βέβαια, οι σφυγμομετρήσεις δείχνουν πως ο Ολάντ καλύτερα τα πάει όταν προσπαθεί να σκανδαλίσει τη γαλλική κοινή γνώμη παρά όταν επιχειρεί να ηγηθεί της χώρας.

Δεν μαζεύεται ο Ολάντ: Τώρα χαριεντίζεται και με μελαχρινή πυροσβέστη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ