Ξεσπάει η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν: Ο γιος μου εκεί που είναι δεν μπορεί να πάρει άδεια ενώ ο Ξηρός... - iefimerida.gr

Ξεσπάει η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν: Ο γιος μου εκεί που είναι δεν μπορεί να πάρει άδεια ενώ ο Ξηρός...

Ξεσπάει η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν: Ο γιος μου εκεί που είναι δεν μπορεί να πάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε η Σταυρούλα Αξαρλιάν, μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν, ο οποίος έχασε τη ζωή το 1992 του μετά από επίθεση της 17Ν.

Ο Θάνος Αξαρλιάν είχε πέσει νεκρός, τις 14 Ιουλίου 1992, έπειτα από επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης κατά του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Παλαιοκρασά.

Η μητέρα του, μετά το καθιερωμένο μνημόσυνο για τα θύματα τρομοκρατίας στην Ελλάδα, ξέσπασε μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέροντας «Νομίζω ότι θα έπρεπε να σκεφτούν ότι ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από εκεί που βρίσκεται»

Κάνοντας έκκληση προς την Πολιτεία, ζήτησε από τους υπεύθυνους να κάνουν το καθήκον τους αναφέροντας «Τιμούμε τη μνήμη κάθε ανθρώπου, που έχασε από την τρομοκρατία τη ζωή του στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο ή υπέστη άλλες απώλειες. Εμείς κάναμε και κάνουμε το χρέος μας. Ας το κάνει και η Πολιτεία».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ