Η Σερένα «έπεσε» -Η εκρηκτική Ιβάνοβιτς ανάγκασε την Γουίλιαμς να υποκλιθεί μπροστά της [εικόνες]

Οταν εκείνη μπαίνει στο κορτ, τότε συνήθως οι υπόλοιπες υποκλίνονται. Μόνο που η Σερένα Γουίλιαμς δεν κατάφερε όχι απλά να τρομάξει, αλλά ούτε καν να σταματήσει την Ανα Ιβάνοβιτς. Η εκρηκτική τενίστρια από τη Σερβία την ανάγκασε να σταματήσει να κάνει όνειρα για το 18ο Γκραν Σλαμ της, δείχνοντας στην Αμερικανίδα την πόρτα της... εξόδου του Αυστραλιανού Οπεν στον τέταρτο γύρο.

Από την περσινή διοργάνωση στη Μελβούρνη, η Γουίλιαμς είχε ένα απίστευτο ποσοστό επιτυχίας που άγγιζε το μυθικό 96%. Σε αυτό τον ένα χρόνο έπαιξε 80 αγώνες, από τους οποίους κέρδισε τους 77. Ομως, κόντρα στην Ιβάνοβιτς φαινόταν σαν η Σέρβα να είναι το νυν και όχι πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο, η Γουίλιαμς έχασε τελικά με 4-6, 6-3, 6-3, ενώ στο τέλος υποκλίθηκε πραγματικά στην Ιβάνοβιτς. «Δεν έχασα το παιχνίδι. Το κέρδισε εκείνη με τον απίστευτο τρόπο που έπαιξε», είπε η Αμερικανίδα, που παρότι είχε ενοχλήσεις στη μέση αρνήθηκε να αποδώσει σε αυτό το πρόβλημα την ήττα της, επισημαίνοντας την υπεροχή της αντιπάλου της.

Πριν φύγει νωρίτερα από ότι περίμενε από τη Μελβούρνη, η Γουίλιαμς πρόλαβε να γράψει ιστορία στο Αυστραλιανό Οπεν. Με τις πρώτες τρεις νίκες της έφτασε τις 61, για να γίνει η πρώτη γυναίκα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο τουρνουά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ