Διαζύγιο από άλλο πλανήτη-Απειλεί να τον χωρίσει αν εκείνος φύγει για τον Αρη - iefimerida.gr

Διαζύγιο από άλλο πλανήτη-Απειλεί να τον χωρίσει αν εκείνος φύγει για τον Αρη

Διαζύγιο από άλλο πλανήτη-Απειλεί να τον χωρίσει αν εκείνος φύγει για τον Αρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ανδρες από τον Αρη, γυναίκες από την Αφροδίτη», είναι ο τίτλος του περίφημου βιβλίου που επιχειρεί να εξηγήσει γιατί τα δύο φύλα έχουν τόσες διαφορές. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, ο άνδρας είναι από τον Αρη, αλλά η γυναίκα από τη Γη. Και τον απειλεί με διαζύγιο.

Το φιλόδοξο πλάνο για την πρώτη αποικία στον Αρη έχει προκαλέσει οικογενειακό δράμα με... διαστημικές προεκτάσεις. Μία γυναίκα από τη Γιούτα απειλεί να χωρίσει το σύζυγό της, καθώς εκείνος πέρασε το αρχικό στάδιο της επιλογής των πρώτων ανθρώπων που θα αποικίσουν στον «κόκκινο πλανήτη».

Βέβαια, οι πιθανότητες του Κεν Σάλιβαν να μπει τελικά στο διαστημόπλοιο, αφήνοντας για πάντα πίσω του την οικογένειά του- το ταξίδι είναι χωρίς επιστροφή- δεν είναι πολύ μεγάλες. Είναι ένας από τους 1.058 υποψήφιους που πέρασαν τις πρώτες «εξετάσεις», αλλά μόνο 24 θα μείνουν στην ιστορία ως οι πρώτοι άνθρωποι που θα πάνε στον Αρη.

Ολα αυτά βέβαια, αν κυλήσει ομαλά το Mars One project, σύμφωνα με το οποίο η πρώτη αποστολή θα γίνει το 2024. «Το ερώτημα είναι αν πρέπει να χωρίσουμε τώρα, ή αργότερα. Αν αποτελώ εμπόδιο στα όνειρά του, καλύτερα να πάρουμε διαζύγιο τώρα, ώστε να τον υποστηρίξω», δήλωσε η σύζυγος του 38χρονου, Μπέκι.

Δεν είναι η μόνη που θα αφήσει πίσω ο Σάλιβαν, καθώς έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η 12χρονη κόρη του, Κέιτλιν, είναι αρκετά εκνευρισμένη με το ενδεχόμενο να μην ξαναδεί τον πατέρα της, αλλά η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερή της Τζόσελιν είναι πιο υποστηρικτική. «Αν θέλει να πάει στον Αρη, τότε θα πρέπει να το κάνει», δήλωσε στην Daily Mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο ειδήσεις αποστολή στον Αρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ