Η απειλή της Αλ Σάλεχ -Τι θα κάνει αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Η απειλή της Αλ Σάλεχ -Τι θα κάνει αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Η απειλή της Αλ Σάλεχ -Τι θα κάνει αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη επεισόδιο στις ταραγμένες σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει συνέντευξη της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ. Σε αυτή, η επικοινωνιολόγος του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά δηλώνει πως θα φτιάξει... βαλίτσες σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές.

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει σε αυτό το ενδεχόμενο, αναφώνησε «Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύσω στο Παρίσι», στη συνέντευξή της στην «Ελευθεροτυπία», ενώ απάντησε καταφατικά στο αν θα κάνει αγώνα για να πέσει η «χούντα της Αριστεράς». «Θα κάνω. Αν και δεν το ξέρω καλά το Παρίσι και τα γαλλικά μου είναι κάπως χάλια. Εμένα μου αρέσει πολύ το Βερολίνο», παραδέχθηκε.

Οσο για το τι θα συμβεί αν σε περίπτωση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ η Κουμουνδούρου θέσει βέτο για την ίδια, απάντησε πως «Θα βάλω κι εγώ βέτο για τον Τσίπρα. Το δικό μου θα είναι ισχυρότερο!».

Φωτογραφία: Eurokinissi - Γιώργος Κονταρίνης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ