Ανακαλύψτε πώς η άσκηση σχετίζεται με την επιλογή ερωτικού συντρόφου - iefimerida.gr

Ανακαλύψτε πώς η άσκηση σχετίζεται με την επιλογή ερωτικού συντρόφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άθληση δεν ωφελεί μόνο τον οργανισμό αλλά και την σεξουαλική μας ζωή, όπως αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα, που είδε το φως της δημοσιότητας.
Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από το ίδρυμα «Sue Ryder Care», μελέτησε προσεκτικά 1.500 αθλητές που έτρεχαν καθημερινά και 1.500 μη αθλητές. Τα συμπεράσματα της πραγματικά πρωτότυπης έρευνας είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως 1 στους 3 δρομείς έκαναν σεξ μία φορά το μήνα ή και λιγότερο. Επίσης, ένας στους δέκα άνδρες δρομείς, παραδέχθηκε, πως σκέφτεται το σεξ κατά τη διάρκεια της προπόνησής του. Αντίστοιχα, ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 5% των γυναικών δρομέων, παραδέχθηκε, πως σκέφτεται το σεξ κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ οι μισές και παραπάνω ανέφεραν, πως όταν προπονούνται σκέφτονται πόσο τους ωφελεί η άσκηση. Αλλά τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα δεν σταματούν εδώ. Ένας στους δέκα άνδρες δρομείς παραδέχθηκε, πως κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την ημέρα ενώ ποσοστό της τάξεως του 3% παραδέχθηκε, πως κάνει σεξ τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.

Τα πλεονεκτήματα της άσκησης ωστόσο, φαίνεται, πως δεν σταματούν εδώ. Περίπου το 25% των δρομέων που συμμετείχαν στην έρευνα, αποκάλυψαν, πως η προπόνησή τους είναι ένας καλός τρόπος για να κάνουν γνωριμίες με άτομα του αντίθετου φύλου και να φλερτάρουν κατά τη διάρκεια της άσκησης! Το 35% των δρομέων, παραδέχθηκε, πως έχουν καταφέρει να πιάσουν κουβέντα με κάποιον αθλητή του αντίθετου φύλου κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Συνήθως, σύμφωνα με το neadiatrofis.gr, οι ερασιτέχνες αθλητές αρέσκονται να γνωρίζουν πιθανά ταίρια, που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με αυτούς, μοιράζονται το ίδιο πάθος για τον αθλητισμό και έχουν κοινές ιδέες για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άθληση ερωτικός σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ