Με την κατσίκα σου στο Apple Store - iefimerida.gr

Με την κατσίκα σου στο Apple Store

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Apple Store στο εξωτερικό έχουν κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα καταστήματα. Εκεί που άλλοι υπάλληλοι καταστηματάρχες θα σε στραβοκοιτάξουν αν φέρεις μαζί σου στο μαγαζί ένα μικρό σκυλάκι, και μπορεί και να απαιτήσουν να το δέσεις έξω, στα Apple Stores όχι μόνο μπορείς να φέρεις οποιοδήποτε κατοικίδιο μαζί σου (από παπαγάλο μέχρι φίδι), αλλά μπορείς να ακούσεις μουσική, να χορέψεις, να τραγουδήσεις, και κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Ένας κωμικός λοιπόν αποφάσισε να διαπιστώσει πόσο μακριά μπορεί να πάει η ανεκτικότητα των Apple Stores.

Αυτή τη φορά, ο στόχος του ήταν να δεί πόσο μπορεί να τραβήξει το σχοινί μέχρι το προσωπικό των Apple Stores να αποφασίσει να επέμβει. Παρήγγειλε και έφαγε μια πίτσα, οργάνωσε ένα δείπνο με ζωντανή μουσική για εκείνο και τη σύζυγό του, μπήκε ντυμένος σαν τον Darth Vader για να επισκευάσει το iPhone του, και τελικά μπήκε στο μαγαζί με μία ζωντανή κατσίκα...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Mark Malkoff βάζει στόχο μια πολυεθνική εταιρεία για τα σκέτς του - στο παρελθόν είχε βάλει στόχο να επισκεφτεί 171 Starbucks στο Manhattan μέσα σε μία μόνο ημέρα (http://www.171starbucks.com/).

ΠΗΓΗ: pcsteps.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ