Σοκ στην Καβάλα: Συνελήφθη 18χρονος που εξέδιδε την ανήλικη αδελφή του - iefimerida.gr

Σοκ στην Καβάλα: Συνελήφθη 18χρονος που εξέδιδε την ανήλικη αδελφή του

Σοκ στην Καβάλα: Συνελήφθη 18χρονος που εξέδιδε την ανήλικη αδελφή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Καβάλα μετά την σύλληψη ενός 18χρονου ο οποίος είχε παρασύρει στα δίχτυα της πορνείας την ανήλικη αδελφή του.

Ο νεαρός αθίγγανος από το Χρυσοχώρι Καβάλας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με την κατηγορία της μαστροπείας σε βάρος της 17χρονης αδελφής του.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, ήρθε σε επικοινωνία με τον 18χρονο και έκλεισε ραντεβού με τον νεαρό και την αδελφή του σε συγκεκριμένο σημείο. Εκεί ο 17χρονος παρέλαβε από τον αστυνομικό το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και στη συνέχεια του παρέδωσε την αδελφή του για σεξουαλική εκμετάλλευσή της για τους επόμενους δύο μήνες, με τη συναίνεση και της ιδίας.

Ωστόσο με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το νεαρό ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη αθίγγανοι Καβάλα πορνεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ