Ολη η αλήθεια για τη σχέση του Ολάντ με την Ζυλί- Πόσα γνώριζε ήδη η σύντροφός του, οι αποφάσεις που πήρε ο πρόεδρος - iefimerida.gr

Ολη η αλήθεια για τη σχέση του Ολάντ με την Ζυλί- Πόσα γνώριζε ήδη η σύντροφός του, οι αποφάσεις που πήρε ο πρόεδρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για τη σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό- σταρ Ζυλί Γκαγέ, αλλά και τις κινήσεις της Βαλερί Τριερβελέρ. Το «παράνομο» ζευγάρι είχε σχέση εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια και ο Γάλλος πρόεδρος ήταν έτοιμος, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, να εκδώσει ανακοίνωση για τον χωρισμό του από τη Βαλερί, αλλά τον πρόλαβε η διαρροή της είδησης πως η Βαλερί εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω μελαγχολίας.

Σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα του Ιndependent που επικαλείται το Closer, ο Ολάντ και η Γκαγέ είναι μαζί περισσότερα από δύο χρόνια και είχαν χωρίσει την περασμένη άνοιξη όταν η Βαλερί άρχισε να τους υποψιάζεται. Δεν άντεξαν όμως ο ένας μακριά από τον άλλο και ξαναέγιναν ζευγάρι από τον Ιούνιο. Μάλιστα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου ο Ολάντ και η Γκαγέ πήγαν στο οικογενειακό παραθεριστικό σπίτι του προέδρου στη Νότιο Γαλλία και ήταν πολλοί οι ντόπιοι που τους είδαν μαζί, ακόμη και να τρώνε σε εστιατόριο της περιοχής.

Πριν από το γνωστό διαμέρισμά τους στην Rue du Cirque, η σταρ και ο πρόεδρος είχαν ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα πιο κοντά στα Μέγαρο των Ηλυσίων, όμως το εγκατέλειψαν άρον άρον όταν η ασφάλεια διαπίστωσε πως ο θυρωρός προσπάθησε να τους φωτογραφήσει μαζί. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος Ολάντ ήταν έτοιμος να εκδώσει ανακοίνωση για τον χωρισμό του από την επίσημη σύντροφό του Βαλερί, όμως μέσω φίλης της διέρρευσε η είδηση για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και οι σύμβουλοι του προέδρου ήταν ανένδοτοι: η ανακοίνωση πρέπει να περιμένει. Εκεί αποδίδουν πολλοί και την αποστροφή του Ολάντ στη συνέντευξη τύπου, ότι περισσότερα για την Βαλερί θα πει λίγο πριν το ταξίδι στις ΗΠΑ στις 11 Φεβρουαρίου.

Οσο για την εισαγωγή της Βαλερί σε νοσοκομείο, κάποιες πηγές αναφέρουν ότι δεν έγινε μόνο λόγω μελαγχολίας αλλά και επειδή η πρώτη... σύντροφος της χώρας «ίσως πήρε ένα χαπάκι παραπάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ