Η πλατεία Συντάγματος μετατρέπεται σε σινεμά και προβάλει το ντοκιμαντέρ «Αθήνα, Επιστροφή στην Ακρόπολη» - iefimerida.gr

Η πλατεία Συντάγματος μετατρέπεται σε σινεμά και προβάλει το ντοκιμαντέρ «Αθήνα, Επιστροφή στην Ακρόπολη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Αθήνα, Επιστροφή στην Ακρόπολη», διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το θάνατο τού Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Η προβολή θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος σε μεγάλη οθόνη, από τον οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου στις 20.00, 21.00, 22.00 και 23.00.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα γίνει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος με τίτλο «Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος με τα μάτια των νέων», 23 Ιανουαρίου έως 29 Ιανουαρίου.

Το ντοκιμαντέρ «Αθήνα, Επιστροφή στην Ακρόπολη» πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης (1985) και αποτελεί μια βαθιά προσωπική ματιά του σκηνοθέτη για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, καθώς και για την ιστορική της σημασία στο παρελθόν και σήμερα.

Η πλατεία Συντάγματος μετατρέπεται σε σινεμά και προβάλει το ντοκιμαντέρ «Αθήνα, Επιστροφή στην Ακρόπολη» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ