Απίστευτο: Τα κόμματα δεν θέλουν να περικοπεί η βουλευτική αποζημίωση των έγκλειστων Χρυσαυγιτών - iefimerida.gr

Απίστευτο: Τα κόμματα δεν θέλουν να περικοπεί η βουλευτική αποζημίωση των έγκλειστων Χρυσαυγιτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους με πλειοψηφία 31 έναντι 21 ,στο οποίο προσέφυγε η Βουλή, ότι πρέπει να περικοπεί η βουλευτική αποζημίωση των Χρυσαυγιτών που βρίσκονται στις φυλακές η απόφαση δεν μπορεί να υλοποιηθεί αφού τα κόμματα δεν τολμούν να που το ναι παρά τα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τη δράση των Χρυσαυγιτών βουλευτών που είναι στη φυλακή.Και όχι μόνο δεν τολμούν αλλά υπάρχουν και κόμματα όπως οι ανεξάρτητοι Έλληνες που στη διάσκεψη των προέδρων είπαν ότι δεν θα πρέπει να περικοπεί η βουλευτική αποζημίωση των προφυλακισμένων βουλευτών.

Ο πρόεδρος της Βουλης Ευάγγελος Μεϊμαράκης ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους δήλωσε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτα απο τη στιγμή που τα κόμματα επιφυλάσσονται και δεν θέλουν να εφαρμοστεί η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ