Πανέτοιμα για το χρυσό τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας Πόλο - iefimerida.gr

Πανέτοιμα για το χρυσό τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας Πόλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας διεκδικεί στις 4 το απόγευμα η Εθνική ομάδα Πόλο Γυναικών παίζοντας κόντρα στην Κίνα, η οποία θα έχει στο πλευρό της ένα κατάμεστο από Κινέζους γήπεδο, μια και ουσιαστικά παίζει εντός έδρας στη Σανγκάη.

Όπως είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργου Μορφέση, τα κορίτσια μας είναι πανέτοιμα για να ακουστεί ο εθνικός ύμνος και στη Σανγκάη! «Περιμένω ένα κολυμβητήριο κατάμεστο. Καυτή ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να δούμε αν θα επηρεαστούμε εμείς ή οι διαιτητές από τον κόσμο. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, τη δική μας επίθεση. Αν χάνουμε την μπάλα, θα πρέπει να μην τρώμε κόντρες. Από την αρχή είχαμε σταθερή πορεία, κοιτάζαμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η νίκη επί της Ρωσίας είχε διπλό καλό, Και ψυχολογικά αλλά κι επειδή ρίξαμε τη Ρωσία πάνω στις ΗΠΑ στα προημιτελικά. Ολλανδία και Ιταλία ήταν καλές ομάδες, αλλά στα μέτρα μας».

Αν τα κορίτσια κερδίσουν την Κίνα, θα είναι η πρώτη φορά που Εθνική ομάδα μας σε οποιοδήποτε επίπεδο (Ανδρών ή Γυναικών) στέφεται Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Η μόνη φορά που κάποια Εθνική ομάδα έπαιξε σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήταν το 2006 όταν η Εθνική ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε από την Ισπανία.

Ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ