O Τατσόπουλος αποκαλύπτει τι είπε στην κατ'ιδίαν συζήτηση με τον Τσίπρα: Αν με καλέσουν οι 58 θα πάω να μιλήσω μαζί τους - iefimerida.gr

O Τατσόπουλος αποκαλύπτει τι είπε στην κατ'ιδίαν συζήτηση με τον Τσίπρα: Αν με καλέσουν οι 58 θα πάω να μιλήσω μαζί τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ – κίνηση που χαρακτήρισε καραγκιοζιλίκι- τονίζει πως πίσω του υπάρχουν πολλοί που περιμένουν να παραδώσει την έδρα και διευκρινίζει πως θέλει να είναι στην επόμενη βουλή ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σε εκτενή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΒΗΜΑ Fm τόνισε πως θέλει να βρίσκεται και στη νέα Βουλή, ξεκαθαρίζοντας πως το διαζύγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οριστικό. Αν τον καλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές τι θα κάνει; «"αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και οπερέτες που συμβαίνουν στα άλλα κόμματα. Αν δεν αλλάξουν δραματικά οι συνθήκες δεν υπάρχει καμίατέτοια περίπτωση"».

Αν όμως τον καλέσουν οι 58 τότε, «ασφαλώς και θα πάω να μιλήσω, αφού τους θεωρώ φυσικούς συμμάχους. Όλοι αυτοί της Κεντροαριστεράς πρέπει να κατέβουν σε κοινό μέτωπο. Αν δεν συμβεί αυτό και κατέβουν αυτόνομα θα είναι ολέθριο λάθος...".»

Τόνισε ξανά πως στην κατ' ιδίαν συνάντησή του με τον ο Αλέξη Τσίπρα δεν του ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσει την έδρα του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ το ζήτησε, ο Τσίπρας όχι γιατί γνώριζε ήδη πως δεν θα την παραδώσω την έδρα. Όταν ένα μεγάλο κόμμα απευθύνεται σε κάποιον που δεν είναι κομματικός προσδοκά πως μέσω αυτού θα πάρει νέα πελατεία, θα προσεγγίσει ψηφοφόρους που δεν είναι δικοί του. Εγώ είχα πει πως εάν έρθω σε συνειδησιακή ρήξη με το κόμμα θα παραιτηθώ και θα δώσω και την έδρα. Δεν είχα πει ότι το κόμμα θα χρησιμοποιεί την έδρα για να με κρατάει "ήσυχο"... Είναι αμφίδρομη η σχέση: ήρθα όγδοος στη Β' Αθηνών σε 13 που βγήκαν – προφανώς πολλοί περιμένουν την έδρα μου».

Πρόσθεσε πως «είχε καλλιεργηθεί ένα άρρωστο κλίμα, όχι στα ψηλά κλιμάκια αλλά στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είμαι φυτευτός και πράκτορας! Όλοι πλέον ασχολούνταν με τις δηλώσεις του... πράκτορα. Όλο αυτό το πράγμα διαλύθηκε μέσα σε 24 ώρες – τώρα μπορούμε να ακούμε πια ο ένας τον άλλο"...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ