H στιγμή που οι Νεοϋρκέζοι πάγωσαν: Ο νέος δήμαρχος τρώει την πίτσα με μαχαίρι [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

H στιγμή που οι Νεοϋρκέζοι πάγωσαν: Ο νέος δήμαρχος τρώει την πίτσα με μαχαίρι [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο δυνατό, απρόσμενο πλήγμα δέχθηκε η εικόνα του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντι Μπλάζιο, όταν οι φωτογράφοι τον αποθανάτισαν να τρώει ένα κομμάτι πίτσα με μαχαιροπίρουνα. Ρίγη απορίας και οργής διέτρεξαν τους Νεοϋορκέζους που δεν ανέχονται άλλον τρόπο για να φάει κάποιος την πίτσα του από το να την πάρει απλώς στο χέρι.

Ο άτυχος ντι Μπάζιο είδε να γίνεται ανέκδοτο πριν καν συμπληρώσει ένα μήνα στη δημαρχία της Νέας Υόρκης. Βρισκόταν σε μια ιστορική πιτσαρία, το Goodfellas στο Staten Island όταν έκανε το αδιαόητο. «Καταστροφή» έγραψε το New York magazine, παραθέτοντας το πρωτόκολλο της πόλης για την κατανάλωση πίτσας.

H στιγμή που οι Νεοϋρκέζοι πάγωσαν: Ο νέος δήμαρχος τρώει την πίτσα με μαχαίρι [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους ο δήμαρχος είπε ότι απλώς παραμένει πιστός στις ιταλικές του ρίζες που επιβάλλουν μαχαιροπίρουνο για την πίτσα. Και ενώ κάποιοι επιμένουν ότι ήταν βλασφημία αυτό που έπραξε ο Μπλάζιο, κάποιοι άλλοι θυμούνται πως ο προκατοχός του Μπλούμπεργκ έβαζε αλάτι στην πίτσα και έπινε την μπύρα του με πάγο....

H στιγμή που οι Νεοϋρκέζοι πάγωσαν: Ο νέος δήμαρχος τρώει την πίτσα με μαχαίρι [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ