Ζουμερή Ισραηλινή ακτιβίστρια διασκευάζει το «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους και στέλνει μήνυμα για τη Γάζα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ζουμερή Ισραηλινή ακτιβίστρια διασκευάζει το «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους και στέλνει μήνυμα για τη Γάζα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προηγούμενο βίντεό της είχε προκαλέσει σάλο, επειδή έπαιζε με τη γλώσσα της το Άστρο του Δαυίδ, ιερό σύμβολο του Ισραήλ.

Τώρα, επανεμφανίζεται στο YouTube με βίντεο-διασκευή του «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους, μετονομάζοντάς το σε «Gaza Wrecking Ball», και αποθέτει τις ζουμερές της καμπύλες στην ψυχρή επιφάνεια της μεταλλικής σφαίρας.

Οι Ισραηλινοί και οι Άραβες ενδεχομένως να μην συμφωνήσουν ποτέ πάνω στο ζήτημα ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους. Πολλοί όμως, και από τις δύο πλευρές, βρίσκουν τουλάχιστον ένα σημείο σύγκλισης και έναν κοινό τόπο: τα βίντεο της ακτιβίστριας Orit Arfa, τα οποία είναι ομολογουμένως κάκιστα, αλλά για καλό σκοπό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ