Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα: Αυτές ήταν οι χειρότερες ταινίες της χρονιάς - iefimerida.gr

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα: Αυτές ήταν οι χειρότερες ταινίες της χρονιάς

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα: Αυτές ήταν οι χειρότερες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμένοντας την ανακοίνωση για τις υποψηφιότητες των Οσκαρ, η Ακαδημία των Χρυσών Βατόμουρων δημοσιοποίησε τις υποψηφιότητες για τα δικά της βραβεία, που «παρασημοφορούν» τις χειρότερες ταινίες και ερμηνείες της χρονιάς.

Ο λατρεμένος Τζόνι Ντεπ, ο Ανταμ Σάντλερ και (αναμενόμενα) η Λίντσει Λόχαν, αλλά και η ταινία «Movie 43» με τη Χάλι Μπέρι, είναι τα μεγάλα φαβορί για τη 34η απονομή των Χρυσών Βατόμουρων.

Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν την Τετάρτη το πρωί και ο κατάλογος περιλαμβάνει ορισμένα νέα ονόματα - συμπεριλαμβανομένων του ομολογουμένως ταλαντούχου Τζόνι Ντεπ, ο οποίος βρίσκεται, προς έκπληξη όλων, για πρώτη φορά υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο, με την ερμηνεία του στο «Lone Ranger», ενώ η λίστα περιλαμβάνει και μερικά ονόματα που φαίνεται πώς είναι σταθερά πρώτα στις προτιμήσεις της Ακαδημίας των Χρυσών Βατόμουρων, όπως ο Ανταμ, Σάντλερ, η Λίντσει Λόχαν και ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Το «Grown Ups 2» του Ανταμ Σάντλερ, είναι το φετινό μεγάλο φαβορί που κέρδισε 8 υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, έπαιξε όχι σε μία, αλλά σε 3 ταινίες το 2013 ("Bullet to the Head," "Escape Plan" και "Grudge Match.") και είναι υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο χειρότερου ηθοποιού και στις 3, φτάνοντας ένα ρεκόρ 31 υποψηφιοτήτων για Χρυσά Βατόμουρα στην καριέρα του.

Για την κατηγορία «χειρότερη εικόνα» οι υποψηφιότητες είναι το «After Earth» με τον Γουίλ Σμιθ και το γιο του, το «Grown Ups 2» και το «The Lone Ranger», το «A Christmas Madea» και το «Movie 43»·

Εκτός από τον Ντεπ υποψηφιότητα για Χρυσό Βατόμουρο χειρότερου ηθοποιού έλαβαν ο Ανταμ Σάντλερ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Αστον Κούτσερ (για τη ταινία βιογραφία του Στιβ Τζομπς) και ο Τζέιντεν Σμιθ, γιος του Γουίλ Σμιθ για την ερμηνεία του στο «Μετά Earth».

Στους γυναικείους ρόλους, υποψηφιότητα για χειρότερη ηθοποιό έλαβαν ο Τάιλερ Πέρι και η Λίντσει Λόχαν για την ταινία «The Canyons», η Χάλι Μπέρι για τις ταινίες «The Call» και «Movie 43», η Σελένα Γκόμεζ για το «The Getaway» και η Ναόμι Γουότ για τα «Diana» και «Movie 43».

Στις υποψηφιότητες ήταν επίσης και η αγαπημένη σταρ Lady Gaga , για το χειρότερο δεύτερο γυναικείο ρόλο στην ταινία «Machete Kills» αλλά και οι 13 σκηνοθέτες του «Movie 43».

Οι υποψηφιότητες καθορίστηκαν από τα 750 μέλη της Ακαδημίας του Χρυσού Βατόμουρου αλλά και την ψηφοφορία του RottenTomatoes.com με 62.000 συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ