Ερχεται το «θηλυκό» βιάγκρα για να τονώσει την ερωτική επιθυμία των γυναικών - iefimerida.gr

Ερχεται το «θηλυκό» βιάγκρα για να τονώσει την ερωτική επιθυμία των γυναικών

Ερχεται το «θηλυκό» βιάγκρα για να τονώσει την ερωτική επιθυμία των γυναικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εως τα τέλη του 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη βρετανική αγορά το γυναικείο βιάγκρα σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» και υπόσχεται να τονώσει την ερωτική επιθυμία των γυναικών.Το θαυματουργό χάπι, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, θα κυκλοφορήσει από τη βρετανική φαρμακευτική ORLIBID και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα όπως γράφει και το Faysbook.gr ο Μάικ Γουάιλι, μέλος της ερευνητικής ομάδας που παρασκεύασε το νέο χάπι, δηλώνει:«απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, από αυτές που αντιμετωπίζουν σεξουαλική δυσλειτουργία μέχρι αυτές που θέλουν απλώς να τονώσουν την ερωτική τους ζωή».

Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι δεν θα έχει σημαντικές παρενέργειες. Μέχρι όμως να κυκλοφορήσει το χάπι, η εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει τρεις ακόμη δοκιμές έτσι ώστε να επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητά του πριν διατεθεί στους καταναλωτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιάγκρα γυναίκες ερωτική επιθυμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ