Χ.Α.: Ντοκουμέντο δείχνει ότι ήταν προαποφασισμένη η προφυλάκιση Γερμενή [εικόνα] - iefimerida.gr

Χ.Α.: Ντοκουμέντο δείχνει ότι ήταν προαποφασισμένη η προφυλάκιση Γερμενή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει η Χρυσή Αυγή ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύεται, όπως υποστηρίζει το κόμμα, πως η προφυλάκιση του βουλευτή Γιώργου Γερμενή ήταν προαποφασισμένη.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία συνοδεύεται από το σχετικό έγγραφο, με σημείωση της Ειδικής Ανακρίτριας του Εφετείου Αθηνών Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, πάνω στο κείμενο της απολογίας του ήδη προφυλακισμένου Γεωργίου Γερμενή, υπάρχει η ένδειξη «Συμφωνούμε 9/1/2014», κάτω από την σημείωση του Εισαγγελέα Εφετών, στην οποία αναφερόταν ότι ο Συναγωνιστής Γερμενής κρίνεται προφυλακιστέος».

Οπως καταγγέλλει το κόμμα «το θέμα όμως είναι ότι η απολογία των Συναγωνιστών - βουλευτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ενώ η ημερομηνία που θέτει η Ανακρίτρια είναι Πέμπτη 9/1/2014».

Χ.Α.: Ντοκουμέντο δείχνει ότι ήταν προαποφασισμένη η προφυλάκιση Γερμενή [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ