Σε θάνατο καταδίκασαν τη μαιευτήρα-γιατρό που έκλεβε νεογέννητα από νοσοκομεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε θάνατο καταδίκασαν τη μαιευτήρα-γιατρό που έκλεβε νεογέννητα από νοσοκομεία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση ανακινήθηκε από γονείς που υποψιάστηκαν την παράνομη δράση της μαιευτήρος-γιατρού Ζανγκ Σουξιά, η οποία απήγαγε νεογνά, τα οποία στη συνέχεια παρέδιδε στο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών, που ανήκε κι η ίδια.Η μαιευτήρας γιατρός οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου και κρίθηκε ένοχη.Σύμφωνα με δημοσίευμα του euronews, η Ζανγκ Σουξιά παρακολούθησε ατάραχη τους δικαστές την ώρα που την καταδίκαζαν στην εσχάτη των ποινών με διετή αναστολή. Αν δεν διαπράξει άλλο έγκλημα σ' αυτό το διάστημα θα μετατραπεί σε ισόβια κάθειρξη, αλλιώς θα εκτελεστεί.Το σατανικό της σχέδιο, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο αφορούσε αρχικά στο να δηλώνει ψευδώς στους γονείς των νεογέννητων, ότι το μωρό τους έπασχε από ανίατη ασθένεια και τελικά να τους πείθει, ότι έπρεπε να τα εγκαταλείψουν.

Με αυτόν τον τρόπο πωλήθηκαν 7 παιδιά, στο διάστημα 2011 -2013. Οι κινεζικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν ζωντανά τα έξι, τα οποία ενώθηκαν με τους βιολογικούς τους γονείς.

Παρακολουθήστε το βίντεο του euronews:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρέφη γιατρός μαιευτήρας Ζανγκ Σουξιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ