Οι σταρ που έγιναν... φουσκωτές κούκλες - iefimerida.gr

Οι σταρ που έγιναν... φουσκωτές κούκλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι όλες τους όμορφες, sexy και διάσημες. Μια αισθησιακή τους φωτογράφιση ίσως να μετέβαλλε τα επίπεδα λίμπιντο του σύμπαντος. Σε αυτό το άρθρο ,ωστόσο, είναι όλες τους πλαστικές, υλικό υποαλλεργικό που δεν σκίζεται εύκολα , αναδιπλούμενες και έχουν όλες τις προδιαγραφές για να ενσαρκώσουν το αγαπημένο σου χολιγουντιανό απωθημένο! Οι πλαστικές κούκλες αμερικάνων celebrities είναι φετίχ αξιώσεων ,που έχουν προκαλέσει εκτός από γέλιο, έκπληξη και ηδονή, απανωτές μηνύσεις στην εταιρία παραγωγής τους!

Πριν λίγες ημέρες, βγήκε στην αγορά η ολοκαίνουρια πλαστική κούκλα της Miley Cyrus. H δεκαοκτάχρονη σταρ της Walt Disney, ανακάλυψε «αηδιασμένη», τη κυκλοφορία της πλαστικής Miley και άρχισε να ψάχνει νομική λύση στο ζήτημα. Η κούκλα της Miley, η οποία έκανε ρεκόρ πωλήσεων, εξαντλήθηκε και για καλή σας τύχη (;) επανακυκλοφορεί. Για κακή τύχη, της άβγαλτης Miley ,ωστόσο, το προϊόν δεν έχει ακόμη αφήσει τα ράφια των sex shops, πράγμα που δεν θα συμβεί μέχρι η εταιρία να λάβει την εντολή περί απόσυρσης. Ο ίδιος ο Kevin Johnson της Pipedreams Products, που λανσάρει τις εν λόγω κούκλες, δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος για τις πωλήσεις της «ερωτικής» Miley, ενώ δεν φαίνεται να πτοείται από τις αντιδράσεις της μικρής σταρ.

Η άτυχη Miley Cyrus, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη σταρ που έγινε αντικείμενο ηδονής. Πριν από αυτή, Lady Gaga, Beyonce, Jennifer Lopez, Britney Spears, Paris Hilton, Jessica Alba και πολλές ακόμη, έγινα αντικείμενα έμπνευσης για τα πλαστικά βοηθήματα σεξ. Από τη μακρά λίστα των σταρ που έγιναν κούκλες δεν απουσιάζει ούτε η «πιο απωθητική σταρ, κατά το περιοδικό Maxim», Sarah Jessica Parker, του sex and the city. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως αυτή της Lady Gaga, οι κούκλες αποσύρθηκε από την αγορά μόλις οι καλλιτέχνες κινήθηκαν νομικά.

Σε περιπτώσεις ωστόσο, όπως αυτή της Kim Kardashian, της σειράς Desperate Housewives, η εξελίξεις ήταν μάλλον κωμικές. Η 30χρονη σταρ, η οποία στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ κασέτα και δεν έχει διστάσει να φωτογραφηθεί γυμνή για αρκετά περιοδικά από το Playboy έως το W magazine, ενοχλήθηκε πολύ από τη κυκλοφορία της ως πλαστική κούκλα. Την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος της Lindsay Lohan –ίδια η καταγγελία-, ο οποίος έστειλε γραπτή εντολή απόσυρσης στην εταιρία. Η εταιρία ,ωστόσο, έστειλε ως απάντηση την ετικέτα του προϊόντος στο οποίο αναγραφόταν με σαφήνεια ότι «Οποιαδήποτε ομοιότητα μεταξύ της κούκλας Kinky Kim και της κυρίας Kardashian είναι εντελώς συμπτωματική». Τα δικαστήρια μένει να αποφασίσουν.

Όπως και να χει, εσύ μπορείς να προμηθευτείς τη celebrity του πόθου σου μέσω Amazon από $19.95 μέχρι και $27.49 το κομμάτι, είτε μετά από επίπονη έρευνα σε κάποιο sex shop της γειτονιάς σου. Αν είναι να φέρεις τη νοικοκυρά σε απόγνωση σπίτι σου, τουλάχιστον συγύρισε λίγο πρώτα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ