Μπούφος: Το σαλάμι-μπαρ που άνοιξε στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης και κάνει θραύση [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπούφος: Το σαλάμι-μπαρ που άνοιξε στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης και κάνει θραύση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κάτσεις στο κέντρο της Αθήνας και να αναστενάξεις από λαιμαργία και ενθουσιασμό τρώγοντας ζεστό ψωμί με υπέροχα ελληνικά αλλαντικά και τυριά. Μπορείς; Ναι μπορείς, στον Μπούφο, το σαλάμι μπαρ που στεγάζεται στο υπέροχο νεοκλασικό του 1920 στην οδό Καρόρη, στις παρυφές της τρέντι πλατείας Αγίας Ειρήνης.

Μπαίνεις για καφέ, για ρόφημα, για ποτό, για κρασί, για απολαυστικές μπουκιές από όλη την Ελλάδα: και όλα αυτά σε ένα μοντέρνας αισθητικής – που έχουμε συνηθίσει να χαρακτηρίζουμε νεοϋορκέζικη- μπαρ στο νεοκλασικό του 1920. Το αστικό καφενείο της Αθήνας, συναντιένται με την μοντέρνα μπάρα και οι γεύσεις με το ελληνικό τάπας.

«Σκάνδαλον: το νεοκλασικόν της Καρόρη μετετράπη εις σαλάμι μπαρ με αλλοδαπάς μουσικάς» αναγράφει η λεζάντα της «εφημερίδα» που ταυτόχρονα παρουσιάζει τον πλούσιο κατάλογο του Μπούφου με προϊόντα από τις Κυκλάδες, την Κρήτη, την Βόρειο Ελλάδα. Η Δράμα πρωταγωνιστεί με αστέρια το χοιρινό ριγανάτο και τη μορταδέλα. Το αυγοτάραχο αλλά και γενικότερα προϊόντα του Τρικαλινού υπάρχουν σε όλη την γκάμα, ενώ δεν λείπουν και τα αλίπαστασ όπως χέλι καπνιστό και σκουμπρί.

Οι επισκέπτες αυτού του μπαρ μπορούν να φτιάξουν τη δική τους σύνθεση σε πιάτα ή να παραγγείλουν ένα από τα μοναδικής γεύσης σάντουιτς με απίστευτους συνδυασμούς.

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του Μπούφου στο facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ