Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει στο προσωπικό του μπλογκ: «Είμαι περήφανος Ελληνας», θέλω να γυρίσω στην Εθνική - iefimerida.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει στο προσωπικό του μπλογκ: «Είμαι περήφανος Ελληνας», θέλω να γυρίσω στην Εθνική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα μπασκετικά προσόντα του, οι ειδικοί του ΝΒΑ βάζουν το χέρι τους στη φωτιά. Η ομάδα του, οι Μπακς, πίνουν νερό στο όνομά του, αλλά και στην Ελλάδα -με εξαίρεση τις βραχνές διαμαρτυρίες της Χρυσής Αυγής- ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας άξιος πρεσβευτής της χώρας στις ΗΠΑ.

Γράφοντας στο προσωπικό του blog, ο Γιάννης σημειώνει ότι περιμένει πώς και πώς την αναμέτρηση με το Μέμφις καθώς θα βρει απέναντί του τον Γιάννη Κουφό και τον Νικ Καλάθη. «Μπορεί να μην σημαίνει κάτι αυτό το ματς για το ΝΒΑ, αλλά για το ελληνικό μπάσκετ έχει σημασία. Πρώτη φορά τρεις Ελληνες θα βρεθούν στο ίδιο γήπεδο. Αυτό είναι σημαντικό. Νιώθω περηφάνια και δεν το κρύβω πως το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ κάποια στιγμή με τη φανέλα της εθνικής ομάδας».

Ο Ελληνας άσος των Μπακς, μάλιστα, κάνει ευχή να έρθουν κι άλλοι παίκτες στο ΝΒΑ, καθώς όπως γράφει το ταλέντο δεν μας λείπει, απλώς άλλοι λόγοι δεν το έχουν επιτρέψει μέχρι τώρα να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, για περισσότερους Ελληνες παίκτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ