Η εντυπωσιακή κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου -Η Λάρα με τη μαύρη ζώνη στο καράτε που σπουδάζει ιστορία στο Μόναχο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εντυπωσιακή κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου -Η Λάρα με τη μαύρη ζώνη στο καράτε που σπουδάζει ιστορία στο Μόναχο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακριά από την Ελλάδα, την αγαπημένη της Τήνο και την Αντίπαρο και έχοντας αφήσει εδώ τις κακές αναμνήσεις από τις ταραχώδεις στιγμές που έζησε το 2009 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens, ζει η κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Λάρα.

Η Λάρα, ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος με την Τουρκάλα πρώην σύζυγό του, σπουδάζει στο Μόναχο (όπου ζει τα τελευταία τρία χρόνια), Ιστορία, Τέχνης και Business Administration σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Γερμανίας.

Οπως σημειώνει ο ιστότοπος Parapolitika.gr η 21χρονη Λάρα το τελευταίο διάστημα έχει εγκαταλείψει το σπίτι όπου ζούσε με τον πατέρα της και τον δίδυμο αδελφό της Νίκο και ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα εξαιρετικής αισθητικής.

Η δεσποινίς Χριστοφοράκου, όπως σημειώνει το ίδιος ιστότοπος, κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε, προπονείται καθημερινά μια με δυο ώρες την ημέρα, διαβάζει και μελετά πολύ, τρώει συχνά με τον πατέρα της σε ένα μικρό γραφικό μπιστρό, ενώ δεν λέει «όχι» σε κάποια «ψαγμένα» μπαράκια και κλαμπ.

Της αρέσει η όπερα, το καλό φαγητό και τα ταξίδια, ενώ όποτε αυτό είναι δυνατό πετάγεται μέχρι την Ελλάδα για να συναντηθεί με τους φίλους και τις φίλες που άφησε πίσω της όταν μετακόμισε. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγονται η Χλόη Λασκαρίδη, κόρη του εφοπλιστή κ. Θανάση Λασκαρίδη, η Παυλίνα Βουλγαράκη, αλλά και αρκετοί άλλοι γόνοι γνωστών αθηναϊκών οικογενειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ