Ο δήμος Γλυφάδας κάνει... κοινωνική πολιτική -Προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες και μέλη του ΚΑΠΗ δωρεάν είσοδο στα μπουζούκια - iefimerida.gr

Ο δήμος Γλυφάδας κάνει... κοινωνική πολιτική -Προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες και μέλη του ΚΑΠΗ δωρεάν είσοδο στα μπουζούκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τους δημάρχους που πλήρωναν τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ δημοτών τους για να μην κάνουν γιορτές στο σκοτάδι και στην παγωνιά (πριν τα σχετικά κυβερνητικά μέτρα) άλλος ένας δήμος προχωρά σε μια παροχή προς του δημότες του που κάνει όλους να σκέφτονται ότι.. «μυρίζει εκλογές». Αν μην τι άλλω, όμως, ο δήμος Γλυφάδας, για τον οποίο ο λόγος, πρωτοτύπησε. Δεν δίνει ρεύμα αλλά... δωρεάν είσοδο στα μπουζούκια σε συνεργασία με γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων.

Η συγκεκριμένη παροχή του δημάρχου Γλυφάδας, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, απευθύνεται σε όσους δημότες έχουν εγγραφεί στο ΚΑΠΗ της περιοχής αλλά και στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου.

Οσοι λοιπόν το επιθυμούν θα μπορούν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή να επιβιβάζονται στο λεωφορείο που έχει μισθώσει ο δήμος για το λόγο αυτό και να διασκεδάζουν είτε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, είτε σε αυτό όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Αννα Βίσση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ