Ολάντ: Η Βαλερί ξεκουράζεται -Ουδέν σχόλιο για την «παράνομη» σχέση του με τη Ζουλί Γκαγιέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολάντ: Η Βαλερί ξεκουράζεται -Ουδέν σχόλιο για την «παράνομη» σχέση του με τη Ζουλί Γκαγιέ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φρανσουά Ολάντ δεν θέλησε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη φημολογούμενη «παράνομη» σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Γάλλος πρόεδρος δεν θα μπορούσε να αποφύγει την ερώτηση για την υπόθεση που φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των γαλλικών και όχι μόνο εφημερίδων.

«Η Βαλερί Τριερβελέρ είναι ακόμη σήμερα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας;» ήταν η ερώτηση που του έγινε με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας να απαντά ότι αυτό είναι προσωπικό θέμα και η συνέντευξη Τύπου δεν είναι το μέρος όπου θα μπορούσε να το συζητήσει.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολάντ δήλωσε ότι θα ξεκαθαρίσει την υποθεση Γκαγιέ - Τριερβελέρ πρίν το ταξίδι του στις ΗΠΑ στις 11 Φεβρουαρίου.

Kαθένας στην προσωπική του ζωή μπορεί να περνάει δύσκολες στιγμές. Ειναι προσωπική υποθεση και δεν θα απαντήσω σήμερα... Οι προσωπικές υποθέσεις αντιμετωπίζονται ιδιωτικά. Γι αυτό λοιπον εδώ δεν είναι ούτε ο τόπος ούτε η στιγμή για να το κάνουμε, απάντησε στην ερώτηση για την προσωπική του «περιπέτεια» ο Γάλλος πρόεδρος.

Όσον αφορά το περιοδικό Closer που έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας, ο Ολάντ εξέφρασε την απόλυτη αγανάκτησή του καταγγέλλοντας παραβίαση της προσωπικής του ζωής και της θεμελιώδους αρχής του σεβασμού της προσωπικής ζωής.

Οταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας της συντρόφου του, Βαλερί Τριερβελέρ, απάντησε κοφτά: «Ξεκουράζεται και δεν έχω κάποιο άλλο σχόλιο να κάνω».

Νωρίτερα ο Ολάντ ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα πρέπει να καταργηθεί ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Ο Ολάντ και η Τριερβελέρ, η οποία απασχολεί στο γραφείο της πέντε κρατικούς υπαλλήλους, δεν είναι παντρεμένοι. Είναι μαζί από τότε που ο Ολάντ χώρισε με τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, την πολιτικό Σεγκολέν Ρουαγιάλ - αν και φήμες λένε ότι η σχέση τους είχε αρχίσει πολύ πριν το χωρισμό με τη Σεγκολέν.

Η θέση της Πρώτης Κυρίας είναι μια καθιερωμένη πρακτική αρκέστηκε να πει ο Γάλλος Πρόεδρος, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι να στοιχίζει στον φορολογούμενο πολίτη «όσο το δυνατόν λιγότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ