Έξι ανθρώπινα στιγμιότυπα που προσπαθούν να πείσουν τους Αμερικανούς ότι η χώρα τους δεν είναι εντελώς fucked up [εικόνες]

Πρόκειται αναμφισβήτητα για συγκινητικές στιγμές που κινούν αυτομάτως το θυμικό του θεατή - και δικαιολογημένα - οι οποίες, όμως, εύκολα μπορούν να βάλουν κάποιον σε σκέψεις. Μα όλη η καλοσύνη στις ΗΠΑ μαζεύτηκε;

Ο ιστότοπος Buzzfeed.com συγκέντρωσε μία ντουζίνα φωτογραφικά ενσταντανέ που αποδεικνύουν ότι η ελπίδα και η ανθρωπιά εξακολουθούν να κατοικούν στην καρδιά του μεγαλύτερου έθνους στον πλανήτη!

Ιδού η απόδειξη:

-Άστεγος βετεράνος πολέμου βρήκε στο δρόμο κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αφού μάζεψε κάλεσε τους ιδιοκτήτες τους να τα παραλάβουν.

-Αμερικανός πεζοναύτης ταΐζει με καλαμάκι μωρό κουνέλι το οποίο βρήκε με τα αδέλφια του πλάι στη νεκρή μητέρα τους.

-Πολίτης αφήνει μήνυμα στο αυτοκίνητο συμπολίτη του, ο οποίος το είχε αφήσει ξεκλείδωτο και με αναμμένους τους προβολείς. Ο πρώτος εισήλθε στο ξένο όχημα, έσβησε το διακόπτη και ενημέρωσε τον δεύτερο.

-Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου έντυσε το αυτοκίνητό του με υλικό μαυροπίνακα ώστε τα παιδιά της γειτονιάς να γράφουν ελεύθερα πάνω του.

-Κάποιος ζωόφιλος είχε την υπέροχη ιδέα να προστατεύσει μία γάτα από τη βροχή, τοποθετώντας από πάνω της μία ανοικτή ομπρέλα.

-Περαστικός βρίσκει τραυματισμένο γλάρο, τον οποίο μεταφέρει στην κοντινότερη βρύση για να τον βοηθήσει να πιει νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ