Διαγράφηκε και από μέλος των ΑΝΕΛ ο Γιώργος Νταβρής - iefimerida.gr

Διαγράφηκε και από μέλος των ΑΝΕΛ ο Γιώργος Νταβρής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστικά απομακρύνθηκε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Νταβρής, καθώς αφού πρώτα απομακρύνθηκε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ την Δευτέρα, την Τρίτη ανακοινώθηκε και η διαγραφή του από μέλος του κόμματος.

Παρά τις εξαγγελίες του Πάνου Καμμένου και του Τέρενς Κουίκ πως περιμένουν τον Γιώργο Νταβρή να επιστρέψει με σύμπνοια στο «σπίτι του» -δηλαδή τους ΑΝΕΛ-, κάτι τέτοιο δεν δείχνει πλέον εφικτό, ιδιαίτερα μετά τις σκληρές κατηγορίες που εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής σε βάρος του Πάνου Καμμένου για την δομή και την ηγεσία του κόμματος και έτσι η Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποφάσισε την διαγραφή και από μέλος του κόμματος.

Τη διαγραφή του Γιώργου Νταβρή και από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Η πενταμελής επιτροπή συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι, υπό την προεδρία του Νίκου Μαρκάτου, και έλαβε την απόφαση της διαγραφής του κ. Νταβρή, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ