Η Τριερβελέρ πιέζει αφόρητα τον Ολάντ : Πες δημόσια αν παραμένω η πρώτη Kυρία - iefimerida.gr

Η Τριερβελέρ πιέζει αφόρητα τον Ολάντ : Πες δημόσια αν παραμένω η πρώτη Kυρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Φρανσουά Ολάντ για την οικονομία, η σύντροφός του Βαλερί Τριερβελέρ από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται του ζητάει δημόσιες εξηγήσεις.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η πρώτη Κυρία της Γαλλίας ζητάει «άμεση αποφασήνιση» της κατάστασης σε ότι έχει να κάνει με την παράνομη σχέση του Ολάντ και μάλιστα του ζητάει να την κάνει δημόσια.

Τουτέστιν του ζητάει να κάνει επίσημη δήλωση προς τον γαλλικό λαό, ωστόσο ο Γάλλος πρόεδρος επιμένει -επί του παρόντος- ότι όλο αυτό είναι μέρος της ιδιωτικής ζωής του. Η Τριερβελέρ παραμένει στο νοσοκομείο καθώς πάσχει από κατάθλιψη και βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια του σοκ, έπειτα από τις αποκαλύψεις του περιοδικού Closer.

Ανθρωποι του στενού περιβάλλοντός της αναφέρουν πως «χρειάζεται ηρεμία γιατί θέλει να επανέλθει από το σοκ. Οι γιατροί κάνουν λόγο για ανάγκη περαιτέρω παραμονής της στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι υπήρχε αρχική εκτίμηση πως θα έπαιρνε σήμερα εξιτήριο. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της Parisien, Φρεντερίκ Γκερσέλ, που μίλησε μαζί της αποκάλυψε πως θα μείνει για άλλες 10 ημέρες στο νοσοκομείο.

Επιπροσθέτως, όμως, ζητάει από τον Ολάντ να προβεί σε μια επεξηγηματική δήλωση, «η Βαλερί θέλει να υπάρξει μια διευκρίνιση της κατάστασης. Θέλει να ξέρει αν παραμένει η πρώτη Κυρία και αν θα συνεχίσει να ζει στο Elysée Palace. Γι' αυτήν είναι αναγκαία η διαφάνεια».

Προεδρικές πηγές, πάντως, δεν αποκλείουν να γίνει σύντομα αυτή η δήλωση, ενώ από την μεριά της η Τριεβελέρ, καίτοι δέχθηκε ισχυρό σοκ (σαν να την χτύπησε τραίνο μεγάλης ταχύτητας στο στομάχι, λέει ο δημοσιογράφος της Parisien), είναι αποφασισμένη να τον συγχωρήσει και δεν είναι οργισμένη με τις αποκαλύψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ