Η Σκλεναρίκοβα τρώει τη σκόνη της -Αυτή είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σκλεναρίκοβα τρώει τη σκόνη της -Αυτή είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο της γυναίκας με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο διεκδικεί η Αλεξάντρα Ρόμπερτσον η οποία θέλησε να μετρήστει το μήκος τους όταν έμαθε για την εντυπωσιακή Ρωσίδα Αναστασία Στρασβέσκαγια που κατέχει το σχετικό τίτλο σε... τοπικό επίπεδο, δηλαδή στη χώρα της.

Ετσι, μετά τη μέτρηση προέκυψε ότι η 1.83 μ. ύψους Αλεξάντρα Ρόμπερτσον έχει πόδια μήκους 1.19μ. δηλαδή κατά 12.3 εκ. μακρύτερα από τη Ρωσίδα αντίπαλό ςτης.

Η Αλεξάντρα Ρόμπερτστον είναι μόλις 20 ετών και ασχολείται με το μόντελινγκ. Εχει συμμετάσχει σε διάφορες επιδείξεις μόδας, αλλά σε τοπικό επίπεδο, μόνο στην πόλη της το Μπλάκπουλ στη Μεγάλη Βρετανία. Μια από τις ερωτήσεις που της απευθύνουν συχνά είναι «Παίζεις μπάσκετ;» και συνήθως η απάντηση που λαμβάνουν είναι:«Εσύ παίζεις μίνι-γκολφ;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ