Πάλευε με τα κύματα για 60 ώρες χωρίς να ξέρει κολύμπι -Σώθηκε χάρη σε ένα... φέρετρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πάλευε με τα κύματα για 60 ώρες χωρίς να ξέρει κολύμπι -Σώθηκε χάρη σε ένα... φέρετρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει η απίστευτη περιπέτεια ενός άνδρα από το Ταϊβάν, ο οποίος επιβίωσε 60 ώρες στη θάλασσα χωρίς να γνωρίζει κολύμπι.Το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 42χρονος Tseng Lien-fa βρίσκονταν σε μία παραλία της Hualien county και προσπαθούσε να πιάσει νεαρά χέλια το πρωί της Παρασκευής. Ενα μεγάλο κύμα τον παρέσυρε και τον τράβηξε στα ανοιχτά. Οπως αναφέρει η Dailymail για καλή του τύχη βρήκε το καπάκι από ένα φέρετρο, το οποίο αποτέλεσε σανίδα σωτηρίας για εκείνον.

«Κατάφερα να συγκρατηθώ όταν το πρώτο κύμα με χτύπησε στο στήθος, αλλά το δεύτερο και μεγαλύτερο κύμα με "κατάπιε"», δήλωσε ο άντρας στη United Daily News.

Πάλευε με τα κύματα για 60 ώρες χωρίς να ξέρει κολύμπι -Σώθηκε χάρη σε ένα... φέρετρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 42χρονος κατάφερε να κρατηθεί από το καπάκι μέχρι την Κυριακή, οπότε και τα κύματα τον ξέβρασαν στη νοτιοανατολική επαρχία της Taitung, 75 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που ξεκίνησε η περιπέτειά του.

Πάλευε με τα κύματα για 60 ώρες χωρίς να ξέρει κολύμπι -Σώθηκε χάρη σε ένα... φέρετρο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι κάνουν λόγο για θαύμα, ο 47χρονος είχε υποστεί ελαφριά αφυδάτωση ενώ έφερε πληγές στα χέρια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταϊβάν κολύμπι κύμα ναυαγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ