Απίστευτη γκάφα από πιλότο: Κυρίες και κύριοι λυπάμαι αλλά προσγειωθήκαμε σε λάθος αεροδρόμιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα από πιλότο: Κυρίες και κύριοι λυπάμαι αλλά προσγειωθήκαμε σε λάθος αεροδρόμιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι 124 επιβάτες ενός αεροπλάνου της Southwest Airlines, καθώς προσγειώθηκαν σε λάθος αεροδρόμιο.Το περιστατικό σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείας, όταν ο πιλότος του αεροπλάνου με προορισμό το αεροδρόμιο του Μισούρι προσγειώθηκε κατά λάθος σε άλλο αεροδρόμιο, σε απόσταση περίπου 11 χιλιόμετρα μακριά και μάλιστα σε έναν πολύ μικρότερο αεροδιάδρομο.

Όταν προσγειώθηκε, ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες: «Καλώς ήρθατε στο Μπράνσον». Λίγα λεπτά αργότερα είπε: «Λυπάμαι, κυρίες και κύριοι, έχουμε προσγειωθεί σε λάθος αεροδρόμιο».

Το αεροδρόμιο του Taney County που προσγειώθηκε το αεροπλάνο, δεν δέχεται συνήθως τόσο μεγάλα αεροσκάφη, καθώς ο αεροδιάδρομός του είναι πολύ μικρότερος σε μήκος. Ευτυχώς, ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν έμπειρος και δεν υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, δεν φάνηκε να ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από το γεγονός, ωστόσο, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Πριν από δύο μήνες περίπου, ένα εμπορικό αεροσκάφος τύπου Boeing 747 Dreamlifter προσγειώθηκε από λάθος σε ένα εξαιρετικά μικρό αεροδρόμιο του Κάνσας!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ