Το «καρφί» Αδωνι σε Τατσόπουλο για τη βουλευτική έδρα: «Νόμιζα ότι βρήκα μιμητή αλλά...» - iefimerida.gr

Το «καρφί» Αδωνι σε Τατσόπουλο για τη βουλευτική έδρα: «Νόμιζα ότι βρήκα μιμητή αλλά...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη γωνία περίμενε ο Αδωνις Γεωργιάδης τον Πέτρο Τατσόπουλο για την αποχώρησή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας όμως τη βουλευτική του έδρα. «Νόμιζα ότι βρήκα μιμητή αλλά τελικά είμαι μόνος», ήταν η αιχμηρή παρατήρηση του υπουργού Υγείας.

Αφορμή για το σχόλιο Γεωργιάδη αποτέλεσε ένα λάθος από τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Καλαντζή, κατά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του Πέτρου Τατσόπουλου

«Ο βουλευτής Β' Αθήνας, Πέτρος Τατσόπουλος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποιεί την παραίτησή του από το αξίωμα του βουλευτή», ανέφερε ο κ. Καλαντζής. Λίγο μετά διόρθωσε το λάθος, διαβάζοντας την επιστολή του κ. Τατσόπουλου με την οποία γνωστοποιούσε «την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί αποχωρώντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα».

«Εντυπωσιάστηκα πριν με το λάθος με τον κ. Τατσόπουλο, διότι νόμιζα ότι βρήκα και μιμητή», είπε ο κ. Γεωργιάδης και υπενθύμισε τη δική του διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ.. Τότε, σημείωσε «είχα παραδώσει και την έδρα μου στο πρώην κόμμα μου. Νόμιζα ότι βρήκα έναν μιμητή αλλά τελικώς παραμένω μόνος μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ