Πώς έμαθε για τη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό η Τριερβελέρ και πώς κατέληξε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό - iefimerida.gr

Πώς έμαθε για τη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό η Τριερβελέρ και πώς κατέληξε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού τύπου η επίσημη αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έρχονται στο φως πληροφορίες για το πώς έμαθε για τον κρυφό δεσμό του συντρόφου της αλλά και για το πώς έπαθε νευρικό κλονισμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Figaro, ο ίδιος ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε στην Βαλερί Τριερβελέρ την περασμένη Πέμπτη πως επρόκειτο να κυκλοφορήσει δημοσίευμα σε γνωστό περιοδικό που θα αναφερόταν στον ίδιο και τη φημολογούμενη σχέση του με την νεαρή ηθοποιό, Ζυλί Γκαγιέ.

Η 48χρονη Τριερβελέρ εκείνη τη στιγμή ένιωσε «σαν να πέρασε από πάνω της τρένο υψηλής ταχύτητας» ανέφερε κοντινό της πρόσωπο μιλώντας στη Le Parisien.

«Φυσικά δεν αγνοούσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες. Απλώς θέλησε να πιστέψει ότι ήταν αναληθείς», συμπλήρωσε το πρόσωπο του περιβάλλοντός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ