10 γελοίες αφίσες πριν μάθουμε ότι τα τσιγάρα κάνουν κακό στην υγεία [εικόνες] - iefimerida.gr

10 γελοίες αφίσες πριν μάθουμε ότι τα τσιγάρα κάνουν κακό στην υγεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 1964 ο Γενικός Χειρούργος των ΗΠΑ ενημέρωσε επίσημα το κοινό ότι ο καπνός μπορεί πραγματικά να είναι θανατηφόρος. Έχουν περάσει 50 χρόνια από εκείνη την ημέρα, οπότε ίσως θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να κοιτάξουμε πίσω σε μερικές από τις γελοίες διαφημίσεις που βγήκαν πριν μερικά χρόνια, όταν το κάπνισμα δηλαδή ήταν στην μόδα και πιστεύονταν ότι ήταν μια ασφαλής θεραπεία για το άσθμα, το αλλεργικό συνάχι και τη γρίπη.

Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι εκείνη τη στιγμή ήταν στην απόλυτη άγνοια όσον αφορά τους κινδύνους του καπνίσματος, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει κάποιον να αναρωτηθεί τι είδους ευρεία παραπληροφόρηση συμβαίνει αυτήν τη στιγμή. Σίγουρα υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι πιστεύουν σήμερα αλλά οι μελλοντικές γενιές θα κρίνουν επίσης γελοίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ