Ο 78χρονος πρώην σωματοφύλακας του Ελτον Τζον πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της PETA [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Ο 78χρονος πρώην σωματοφύλακας του Ελτον Τζον πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της PETA [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 78χρονος Τζιμ Μόρις, είναι χορτοφάγος και πρώην πρωταθλητής bodybuilding, ο οποίος φωτογραφήθηκε τελείως γυμνός σαν τον «σκεπτόμενο» του Ωγκύστ Ροντέν για τη νέα καμπάνια της PETA με σύνθημα «Think before you eat».

Στα πλαίσια της καμπάνιας, ο Μόρις μιλάει για την σημασία της χορτοφαγικής διατροφής, αμφισβητώντας ανοιχτά την άποψη ότι μια ισορροπημένη χορτοφαγική διατροφή δεν μπορεί να είναι υγιής.

«Η πρωτεΐνη στα ζωικά προϊόντα είναι τόσο φορτωμένη με λίπη και χημικά προϊόντα και κάθε λογής πράγματα που είναι επιβλαβή για σας. Οταν ήμουν πρωταθλητής και έτρωγα αυτά τα πράγματα, είχα πολλά προβλήματα στο πεπτικό σύστημα. Ξέρω ότι δε θα ήμουν εδώ και σε αυτή την κατάσταση αν συνέχιζα την ίδια διατροφή»

Ο Μόρις, ο οποίος ήταν επίσης ο πρώην σωματοφύλακας του Ελτον Τζον, έγινε χορτοφάγος σε ηλικία 50 ετών και στην ηλικία των 61, με υπερηφάνεια έληξε την 30χρονη καριέρα του με μια δυναμική νίκη στην κατηγορία των ατόμων άνω των 60 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ