«Λαβράκια» ΣΔΟΕ -Γιατροί του ΕΣΥ «φτωχοί» κατά τις φορολογικές τους δηλώσεις αλλά με καταθέσεις εκατομμυρίων - iefimerida.gr

«Λαβράκια» ΣΔΟΕ -Γιατροί του ΕΣΥ «φτωχοί» κατά τις φορολογικές τους δηλώσεις αλλά με καταθέσεις εκατομμυρίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λαβράκια» βγάζουν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στο χώρο της υγείας αφού έχουν ήδη εντοπιστεί εκατοντάδες γιατροί του ΕΣΥ ανά την Ελλάδα με αδήλωτα εισοδήματα και καταθέσεις... εφοπλιστών.

Όπως σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος» σε τραπεζικούς λογαριασμούς εκατοντάδων γιατρών του ΕΣΥ εντοπίστηκαν ποσά - μαμούθ που δεν καλύπτονται από τα νόμιμα εισοδήματα τους. Το γεγονός αυτό γεννά υπόνοιες πως πρόκειται για χρήματα που πήραν από «φακελάκια» ή παράνομη άσκηση του επαγγέλματος, εκτός ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα, από τον πρώτο γύρο ελέγχων εντοπίστηκε ότι ένας στους τρεις γιατρούς (κυρίως γυναικολόγοι) που ελέγχθηκαν είχαν ποσά στους τραπεζικου λογαριασμούς που δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους.

Αξιοσημείωτες είναι οι περιπτώσεις τριών γιατρών από την Αθήνα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οποίων το ΣΔΟΕ εντόπισε συνολικά 21 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ