Πως να γίνετε εκατομμυριούχος- Αυτές είναι οι συμβουλές της Citibank στους πάμπλουτους πελάτες της [λίστα] - iefimerida.gr

Πως να γίνετε εκατομμυριούχος- Αυτές είναι οι συμβουλές της Citibank στους πάμπλουτους πελάτες της [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόπο για να κερδίσει ένας επενδυτής ακόμη περισσότερα χρήματα αποκαλύπτει σε έκθεση της η Citi Bank, η οποία δημοσιεύει μερικές από τις συμβουλές που δίνει στους πλουσιότερους πελάτες της προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους.

«Με τις υψηλότερες δυνητικές αποδόσεις, τον μεγαλύτερο έλεγχο, και τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε στρατηγικές διαθέσιμες σε δημόσιες αγορές, τα μη ρευστοποιήσιμα περιουσιακά στοιχεία μπορεί να προσφέρουν ένα ασφάλιστρο για ρευστοποιήσιμες επενδύσεις και να προσθέσουν αξία υλικού σε ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο, ειδικά όταν εφαρμόζονται με συνέπεια», αναφέρεται στην έκθεση της Citi Bank την οποία δημοσιεύει το Business Insider.

Οι συμβουλές της Citi στους μεγαλοεπενδυτές πελάτες της:

  • Η Citi εκτιμά, ότι τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και η ακίνητη περιουσία θα δημιουργήσουν μια ετησιοποιημένη απόδοση για τους επενδυτές 11,9% κατά τα επόμενα 10 χρόνια.
  • Oι εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων, συχνά δεσμεύουν τα χρήματα των επενδυτών για 10 χρόνια, καθιστώντας την πιο χαμηλή ρευστότητα των επενδύσεων. Ομως, οι αποδόσεις μπορεί να είναι πρωτοφανής, με την σωστή διαχείριση.
  • Από τον Ιούνιο του 2013, η κορυφαία 25 τοις εκατό των εξαγορών με επίκεντρο τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια είχαν παραχθεί ένα 10-ετή συνολική ετήσια απόδοση 26,3 τοις εκατό, ανέφερε η έκθεση, και η κορυφή 25 τοις εκατό των ακινήτων εστιασμένη επενδυτικά κεφάλαια επέστρεψε 29 τοις εκατό. Αυτό συγκρίνεται με ένα S & P 500 συνολική απόδοση του 7,2 τοις εκατό.
  • Τα hedge funds, είναι λιγότερο ρευστά, καθώς συνήθως κλειδώνουν τα κεφάλαια για τον πρώτο χρόνο και στη συνέχεια προσφέρουν ευκαιρίες τριμηνιαίας εξαγοράς, ωστόσο μπορεί να παράξουν ισχυρές αποδόσεις, αναφέρει η Citibank, η οποία συστήνει την αγορά μετοχών με επίκεντρο τα hedge funds το 2014, ειδικά εκείνες που έχουν εμπειρία σε συγκεκριμένους κλάδους, ή χρησιμοποιούν στρατηγικές για να εκμεταλλευθούν τις ομοσπονδιακές συμφωνίες.
  • Παράλληλα, η τράπεζα τονίζει ότι τα κεφάλαια αντιστάθμισης του κινδύνου της πιστοληπτικής ικανότητας είναι λιγότερο ελκυστικά, αλλά παράλληλα βλέπει θετικά τις ευρωπαϊκές ανταλλαγές ομολόγων.
  • Τα ομόλογα είναι ένας ακόμη τρόπος για να γίνει ανταλλαγή της ρευστότητας με ακόμη μεγαλύτερες επιστροφές. «Κανένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο δεν θα πρέπει να έχει μηδενική στάθμιση σταθερού εισοδήματος», ανέφερε η έκθεση. «Για τους επενδυτές που είναι επίσης πρόθυμοι να κρατήσει μεμονωμένα ομόλογα μέχρι τη λήξη τους, σημειώνουμε τη δυνατότητα βελτίωσης της απόδοσης των ομολόγων υψηλής ποιότητας που συχνά αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε ορισμένες εναλλακτικές δομές ομολόγων».
  • Τέλος, η Citibank σημειώνει πως υπάρχουν ευκαιρίες σε λιγότερο ρευστούς οικιστικούς και εμπορικούς ενυπόθηκους τίτλους και εξασφαλισμένες δανειακές υποχρεώσεις.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ