Η ώρα της φυλακής -Στον Κορυδαλλό οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και στο Ναύπλιο ο Μπούκουρας - iefimerida.gr

Η ώρα της φυλακής -Στον Κορυδαλλό οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και στο Ναύπλιο ο Μπούκουρας

Η ώρα της φυλακής -Στον Κορυδαλλό οι Γερμενής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας μεταφέρθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού και Ναυπλίου αντίστοιχα καθώς κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά από τις απολογίες τους, το Σαββατοκύριακο, στις εφέτες - ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, για το αδίκημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.Οι δύο πρώτοι έφτασαν λίγο πριν από τις 10.30 το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι για τέλεση νέων αδικημάτων ύστερα από τις απολογίες τους. Οι κ. Ηλιόπουλος και Γερμενής, σύμφωνα με το Εθνος θα κρατηθούν στο γυναικείο τμήμα των φυλακών, όπου βρίσκονται ήδη οι επίσης προσωρινά κρατούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει και η μεταγωγή του τρίτου βουλευτή του κόμματος, Στάθη Μπούκουρα για τις φυλακές Ναυπλίου. Για τη μεταγωγή τους έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ελληνική αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ