Οι ΗΠΑ πάγωσαν κυριολεκτικά και οι Αμερικανοί το έριξαν στο πορνό: Ρεκόρ επισκεψιμότητας - iefimerida.gr

Οι ΗΠΑ πάγωσαν κυριολεκτικά και οι Αμερικανοί το έριξαν στο πορνό: Ρεκόρ επισκεψιμότητας

Οι ΗΠΑ πάγωσαν κυριολεκτικά και οι Αμερικανοί το έριξαν στο πορνό: Ρεκόρ επισκεψ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που τα πάντα, ακόμη και οι καταρράκτες του Νιαγάρα, είχαν παγώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, με θερμοκρασίες που έφτασαν τους -40 οι Αμερικανοί το έριχναν «έξω».

Για την ακρίβεια μέσα και πάνω στις οθόνες τους καθώς η πορνογραφική ιστοσελίδα pornhub ανακοίνωσε ότι σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας τις ημερομηνίες 7 και 8 Ιανουαρίου.

Η αύξηση των επισκέψεων σε πολλές πολιτείες έφτασε σχεδόν το διπλάσιο από το σύνηθες των πρωινών εργάσιμων ωρών, ενώ στις πρώτες θέσεις είναι φυσιολογικά οι πολιτείες όπου σημειώθηκαν οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Μέιν, το Μίσιγκαν και η Φλόριντα κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ αρκετές ακόμη πολιτείες φάνηκε πως εκμεταλλεύτηκαν τα δύο αυτά 24ωρα εγκλεισμού μπροστά από τον υπολογιστή, σερφάροντας στο δημοφιλέστερο «πορνοσάιτ» της Αμερικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ