Ο Μπουτάρης κάνει τον αστυνομικό και κολλάει σε αμάξι αυτοκόλλητο «είμαι γάιδαρος» [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μπουτάρης κάνει τον αστυνομικό και κολλάει σε αμάξι αυτοκόλλητο «είμαι γάιδαρος» [εικόνα]

Ο Μπουτάρης κάνει τον αστυνομικό και κολλάει σε αμάξι αυτοκόλλητο «είμαι γάιδαρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη γύρα βγήκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους» ελέω απουσίας της δημοτικής αστυνομίας.

Ο κ. Μπουτάρης ανέλαβε δράση αστυνομικού και περπατώντας στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους είδε ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο.

Οπως αναφέρει το seleo, ο δήμαρχος ρώτησε τον νεαρό οδηγό γιατί έχει παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο και όταν εκείνος του απάντησε «έχω δουλειά», ο κ. Μπουτάρης κόλλησε ένα αυτοκόλλητο στο αμάξι που έγραφε «Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου βρω».

Μάλιστα ο Γ. Μπουτάρης δεν έμεινε εκεί αλλά βλέποντας λίγο πιο κάτω άλλο ένα φορτηγάκι παρκαρισμένο στον πεζόδρομο ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό και όταν εκείνος του είπε ότι ξεφορτώνει εμπορεύματα για κάποιο κατάστημα, ο δήμαρχος πήγε στο ίδιο το κατάστημα για να επαληθεύσει τα λεγόμενά του.

Ερχονται και εκλογές σιγά σιγά

Ο Μπουτάρης κάνει τον αστυνομικό και κολλάει σε αμάξι αυτοκόλλητο «είμαι γάιδαρος» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ