Ο Ταμήλος επιστρέφει και την «πέφτει» στον Παπούλια: Δεν έπρεπε να δηλώσει ότι η Γερμανία είναι η δεύτερή του πατρίδα - iefimerida.gr

Ο Ταμήλος επιστρέφει και την «πέφτει» στον Παπούλια: Δεν έπρεπε να δηλώσει ότι η Γερμανία είναι η δεύτερή του πατρίδα

Ο Ταμήλος επιστρέφει και την «πέφτει» στον Παπούλια: Δεν έπρεπε να δηλώσει ότι η
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ασκεί ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος, αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας.

Ο βουλευτής Τρικάλων θεωρεί ατυχή τη δήλωση του κ. Παπούλια πως η Γερμανία είναι η δεύτερή του πατρίδα.

Τονίζει ότι ο Πρόεδρος «έχει μόνο μια πατρίδα την οποία υπηρετεί με όρκο τιμής» και προσθέτει ότι «Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θα επιθυμούσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, να μεταφέρει την δυσαρέσκεια των πολιτών για την γερμανική πολιτική λιτότητας και όχι να τους κολακεύει».

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Ταμήλου:

«Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια ότι η Γερμανία είναι η "δεύτερη πατρίδα του" είναι διπλά ατυχής.

Πρώτον διότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει μόνο μία πατρίδα την οποία την υπηρετεί μέ όρκο τιμής.

Δεύτερον γιατί ελέχθη ενώπιον των εκπροσώπων της Γερμανικής Κυβέρνησης, αυτή την δύσκολη στιγμή που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται και υποφέρει.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θα επιθυμούσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, να μεταφέρει την δυσαρέσκεια των πολιτών για την γερμανική πολιτική λιτότητας και όχι να τους κολακεύει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ