Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων -Τα... φονικά της όπλα για τις γυναίκες - iefimerida.gr

Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων -Τα... φονικά της όπλα για τις γυναίκες

Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων -Τα... φονικά της ό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι παραπάνω έχει ο Τζέιμς Μποντ που διαθέτει τη δική του σειρά ρούχων; Κάπως έτσι σκέφτηκε η... συνάδελφός του Αννα Τσάπμαν, που αποφάσισε να πάρει τον ίδιο δρόμο, παρουσιάζοντας την κολεξιόν που η ίδια χαρακτηρίζει ως τα φονικά της όπλα για τις γυναίκες.

Η κοκκινομάλλα Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος έγινε διάσημη χάρη στην εξωτερική της εμφάνισή της και... καλλιέργησε την εικόνα της σεξοβόμβας όταν παροπλίστηκε. Κάτι που αξιοποίησε αλλάζοντας επαγγελματικό προσανατολισμό. Η Τσάπμαν είχε συλληφθεί το 2010 στη Νέα Υόρκη, σε μία επιχείρηση κατά του ρωσική δικτύου κατασκοπείας. Το όνομά της επανήλθε στη διεθνή επικαιρότητα όταν πριν από μερικούς μήνες έκανε πρόταση γάμου μέσω Τwitter στον Εντουαρντ Σνόουντεν, προσφερόμενη να τον βοηθήσει ώστε να πάρει άδεια παραμονής στη Μόσχα.

Τα περισσότερα ρούχα που σχεδίασε είναι φορέματα και σύμφωνα με την ίδια έμπνευσή της αποτέλεσε το γεγονός ότι η ίδια επέστρεψε στη Ρωσία έπειτα από τη σύλληψή της «με μία μπλούζα της φυλακής».

Βέβαια ο χώρος της μόδας δεν... ενθουσιάστηκε με την άφιξή της. Επειτα από την παρουσίαση της κολεξιόν της στην Τουρκία, στυλίστας δήλωσε στην Russian Daily πως «Δεν θα έλεγα ότι έχει το ιδανικό γούστο. Αλλωστε φορά εντελώς συνηθισμένα ρούχα».

Αν δεν «πιάσει» πάντως στο χώρο του σχεδίου μόδας, μπορεί πάντα να κάνει το μοντέλο. Αλλωστε το ενεργητικό της έχει ήδη επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις στην πατρίδα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ