Το «θαύμα» που προκάλεσε σοκ -Κενυάτης ξύπνησε στο... νεκροτομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Το «θαύμα» που προκάλεσε σοκ -Κενυάτης ξύπνησε στο... νεκροτομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Κένυα η απίστευτη ιστορία ενός άνδρα, ο οποίος ξύπνησε μέσα σε ένα νεκροτομείο.Ολα ξεκίνησαν όταν ο Πολ Μουτόρα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας εντομοκτόνο.

Ο Πολ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Standard, η σορός του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Οι συγγενείς του θύματος επισκέφτηκαν το νεκροτομείο για να αναγνωρίσουν τον νεκρό και επέστρεψαν σπίτι για να κανονίσουν τις λεπτομέρειας της κηδείας.

Ωστόσο, ένα περίεργο περιστατικό προκάλεσε την κινητοποίηση των νοσοκόμων. Ξαφνικά, ο Πολ άρχισε να δίνει σημάδια ζωής. Αμέσως γιατροί και νοσοκόμοι τού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ώστε ο Πολ να επανέλθει χωρίς προβλήματα στη ζωή.

Η περίεργη αυτή υπόθεση έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών της Κένυας, άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνα για το τί ακριβώς συνέβη.

Το «θαύμα» που προκάλεσε σοκ -Κενυάτης ξύπνησε στο... νεκροτομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα πάντως με τον επικεφαλής του νοσοκομείου, το φάρμακο που πήρε για να αυτοκτονήσει ο νεαρός Κενυάτης επιβράδυνε τόσο πολύ τον ρυθμό της καρδιάς, ώστε οι γιατροί οδηγήθηκαν σε λάθος διάγνωση!

Το «θαύμα» που προκάλεσε σοκ -Κενυάτης ξύπνησε στο... νεκροτομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκτονία Κένυα νεκροτομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ