Προσχεδιασμένη η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού: «Ετσι μου έρχεται να φύγω στην επόμενη άδεια», είχε πει στον αδερφό του - iefimerida.gr

Προσχεδιασμένη η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού: «Ετσι μου έρχεται να φύγω στην επόμενη άδεια», είχε πει στον αδερφό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδιασμένη εδώ και καιρό φαίνεται πως ήταν η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς όπως προκύπτει είχε συζητήσει το ενδεχόμενο αυτό με τον αδερφό του και επίσης μέλος της 17 Νοέμβρη Βασίλη Ξηρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κατά τη διάρκεια προσωπικών αναζητήσεων, υπό τη μορφή συζήτησης, ανάμεσα στα δύο αδέρφια, ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να είχε πει κατά την 6η άδεια του στον αδερφό του Βασίλη Ξηρό την ακόλουθη -προφητική όπως διαπιστώνεται- φράση: «Ετσι μου έρχεται να φύγω στην επόμενη άδεια, να μην γυρίσω», αναφέρει το newsit.

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός βρίσκεται σε κοινή γραμμή πλεύσης με τους Πυρήνες της Φωτιάς, στην οποία καθοριστικό ρόλο έπαιξε διαβόητος ποινικός κρατούμενος ο οποίος είναι φιλικά προσκείμενος τόσο στα μέλη της νέας τρομοκρατίας, όσο και στον Χριστόδουλο Ξηρό και φέρεται μάλιστα να τους έφερε σε επαφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ