Αυτή είναι η γκάφα του αιώνα -Το απίστευτο λάθος στην εγκατάσταση γέφυρας που προκάλεσε σάλο - iefimerida.gr

Αυτή είναι η γκάφα του αιώνα -Το απίστευτο λάθος στην εγκατάσταση γέφυρας που προκάλεσε σάλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανετα αυτό που συνέβη χαρακτηρίζεται ως γκάφα του αιώνα. Η αξίας 30 εκατ. δολαρίων αναδιπλούμενη γέφυρα που κατασκευάστηκε από ισπανική εταιρεία για λογαριασμό της Χιλής τοποθετήθηκε... άναποδα. Δηλαδή με το οδόστρωμα, τα περιμετρικά κάγκελα και τη σήμανση προς τα κάτω, να κοιτάνε προς τη θάλασσα!

Η γέφυρα Κάου-Κάου θα ένωνε μια μικρή απόσταση μετάξύ της ακτογραμμής της ενδοχώρας στην περιοχή Βαλντίβιο και το νησί Τέγια και θα καταργούσε τη χρήση των φέρι μπόουτ που αναγκαστηκά έπρεπε να πάρουν οι κάτοκοι για να πάνε από τη μια περιοχή στην άλλη. Ωστόσο, όπως φαίνεται η γέφυρα θα αργήσει αρκετά να δοθεί στην κυκλοφορία, καθώς ένα λάθος κατά την τοποθέτησή της και μόλις λίγο πριν την τελετή εγκαινίων της αναβάλλει το... κόψιμο της κορδέλας.

Το λάθος στην τοποθέτηση, χαρακτηρίζεται εξωφρενικό και έχει προκαλέσει τόσο την οργή των αρχών της Χιλής όσο και τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Χιλιανός πρόεδρος Σεμπαστιάν Πινέιρα είναι έξαλλος, μιλάει για εθνική ντροπή και απειλεί Θεούς και Δαίμονες, ενώ ο αρμόδιος υπουργός Δημοσίων Έργων Λορέτο Σίλβα απέδωσε το σύνολο των ευθυνών στην κατασκευάστρια εταιρεία την οποία και κάλεσε να επιδιορθώσει τα... σπασμένα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γέφυρα χιλή κατασκευαστική εταιρεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ