Ούτε οι νυχτερίδες δεν άντεξαν τον καύσωνα στην Αυστραλία -Περίπου 100.000 πέθαναν μέσα σε μια ημέρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ούτε οι νυχτερίδες δεν άντεξαν τον καύσωνα στην Αυστραλία -Περίπου 100.000 πέθαναν μέσα σε μια ημέρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το έντονο κύμα καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Αυστραλία, προκάλεσε μια... παράξενη βροχή νυχτερίδων. Περίπου 100 χιλιάδες άρχισαν να πέφτουν πεθαμένες, από τον ουρανό της Ανατολικής Αυστραλίας, χτυπημένες από τις θερμές μάζες αέρα.

Αυτή η παράξενη εκατόμβη, σχεδόν καμία δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ήταν αποτέλεσμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό πως το θερμόμετρο έχει σκαρφαλώσει και σταθεροποιηθεί στους 48 βαθμούς κελσίου.

Οι επιστήμονες μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη, είναι αρκετά θορυβημένοι για την επίδραση που έχει στο οικοσύστημα, ο μαζικός θάνατος των νυχτερίδων της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ