Το χουνέρι του Τσίπρα: Εστησε βουλευτές και δήμαρχο σε παρουσίαση βιβλίου - Τα σχόλια που ακούστηκαν - iefimerida.gr

Το χουνέρι του Τσίπρα: Εστησε βουλευτές και δήμαρχο σε παρουσίαση βιβλίου - Τα σχόλια που ακούστηκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κορυφαίες προσωπικότητες του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές των ΑΝΕΛ, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Φαλήρου και το κοινό που ήθελε να δει την παρουσίαση του βιβλίου «Οσα δεν παίρνει ο άνεμος» περίμεναν υπομονετικά περισσότερο από μία ώρα την άφιξη του επίσημου καλεσμένου Αλέξη Τσίπρα. Μόνο που δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο, το περιστατικό έγινε στο Παλαιό Φάληρο κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Φλέσσα, την ίδια μέρα που γιορταζόταν στο Μέγαρο Μουσική η έναρξη της ελληνικής προεδρίας. Αυτό έδωσε ευκαιρία για σχόλια και πειράγματα όπως «ο πρόεδρος το μετάνιωσε και πήγε τελικά στο Μέγαρο» ενώ ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, γνωστός χιουμορίστας κ. Χατζηδάκης είπε « Καλά, όχι στο κολέγιο του Μεγάρου αλλά ούτε στο κολέγιο του Φαλήρου;».

Τελικά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η παρουσίαση ξεκίνησε μετά τις 8, με τον συγγραφέα να σχολιάζει μεταξύ άλλων πως η παριστάμενη Ρένα Δούρου όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα πάρει μάλλον το υπουργείο Πολιτισμού ή Εξωτερικών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η σημείωση του Γιώργου Παπαχρήστου: « Και έχασε την ευκαιρία και ο Μίμης Ανδρουλκης, ο οποίος δεν πήγε Μέγαρο για να συναντήσει τον «παίδαρο», να τον χαιρετίσει δια χειραψίας...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ