«Εμπρηστική» βλακεία ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Ντύθηκε καμικάζι σε πάρτι [εικόνα] - iefimerida.gr

«Εμπρηστική» βλακεία ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Ντύθηκε καμικάζι σε πάρτι [εικόνα]

«Εμπρηστική» βλακεία ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Ντύθηκε καμικάζι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αγγλικό χιούμορ θεωρείται ιδιαίτερο, αλλά ο Κρις Σμόλινγκ το ξεπέρασε και αυτό. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικεί με αξιώσεις το... Οσκαρ βλακείας, καθώς θεώρησε αστείο να ντυθεί καμικάζι για ένα πάρτι που οργάνωσε.

Η φωτογραφία του όμως κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Επειτα από αυτό ο 24χρονος αμυντικός αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια για την απερισκεψία του. Ο Σμόλινγκ εμφανίστηκε στο πάρτι φορώντας ένα αραβικό μαντίλι, στρατιωτικό γιλέκο με ψεύτικο κύκλωμα και καλώδια.

Ο Σμόλινγκ εξήγησε πως η μεταμφίεσή του ήταν μία αστεία εκδοχή του Jagerbomb, ενός κοκτέιλ και για αυτό είχε ζωσμένα πάνω του τα συστατικά του, σαν πυρομαχικά σύμφωνα με την Daily Mail. Βέβαια, οι συγγενείς ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους σε τρομοκρατικές επιθέσεις δεν το θεώρησαν τόσο αστείο και με δηλώσεις τους στα βρετανικά μέσα καταδίκασαν την πράξη του νεαρού ποδοσφαιριστή.

«Εμπρηστική» βλακεία ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Ντύθηκε καμικάζι σε πάρτι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ