Εκνευρισμός Χαριτάτου μετά από νέες δηλώσεις Μπαρμπαρίγου -Ο δημοσιογράφος επιμένει και της ζητά 1 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Εκνευρισμός Χαριτάτου μετά από νέες δηλώσεις Μπαρμπαρίγου -Ο δημοσιογράφος επιμένει και της ζητά 1 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η διαμάχη ανάμεσα στον Σπύρο Χαριτάτο και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η κόντρα «ξαναφούντωσε» μετά τις νέες δηλώσεις της μαγείρισσας που προκάλεσαν εκ νέου την αντίδραση του δημοσιογράφου.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μέσα από την εκπομπή της Γιάννας Νταρίλη που προβάλλεται στην Αμερική επανήλθε στο θέμα με την έναση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον δημοσιογράφο.«Ήταν ένα μάθημα ζωής όλο αυτό. Έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις και ο χώρος ο δικός μας στην Ελλάδα είναι ένας χώρος με πολλές τρικλοποδιές. Ανεβαίνεις 5 σκαλιά, τρως μια κλωτσιά, κατεβαίνεις κάτω», είπε.

Οι δηλώσεις αυτές της κυρίας Μπαρμπαρίγου εξόργισαν τον Σπύρο Χαριτάτο ο οποίος, όπως είπε η δικηγόρος του σε επικοινωνία με το Star, συνεχίζει να ζητά το ποσό του 1 εκατομμυρίου για να το διαθέσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ