Τα πιο απίστευτα παιχνίδια του μέλλοντος [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα πιο απίστευτα παιχνίδια του μέλλοντος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διεθνής έκθεση CES (Καταναλωτικά Ηλεκτρονικά Προϊόντα) φέτος, είναι γεμάτη με όλα τα είδη παράξενων και υπέροχων gadgets, με μερικά να χαρακτηρίζονται ως μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια σύγχρονης τεχνολογίας. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

  • Parrot Jumping Sumo

Αυτό το δίτροχο ρομπότ μπορεί να πηδήξει 60 εκατοστά στον αέρα.

Αυτό το μικρό δίτροχο ρομπότ ελέγχεται από ένα smartphone ή tablet μέσω Wi-Fi, διαθέτει κάμερα στην μύτη του και μπορεί να κάνει 90-μοιρών στροφές με μεγάλη ταχύτητα. Αλλά το κομμάτι που εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι μπορεί να πηδήσει μέχρι και 60 εκατοστά στον αέρα και πάντα να προσγειωθεί πίσω στις ρόδες του. Είναι σαν ένα ρομπότ γάτα.

  • Parrot Mini Drone

Το Parrot AR Drone και με τροχούς.

Μια συρρικνωμένη εκδοχή του αεροσκάφους Parrot AR, αυτό το μίνι τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος είναι αρκετά μικρό για να πετάει μέσα σε κλειστούς χώρους, χωρίς να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμα του. Το ιπτάμενο παιχνίδι ελέγχεται μέσω smartphone ή tablet μέσω Bluetooth και είναι πολύ σταθερό κατά την πτήση, χάρη σε ένα είδος ενσωματωμένου αυτόματου πιλότου. Οι πρόσθετοι τροχοί βεβαιώνουν ότι μπορεί να κυλήσει πάνω σε τοίχους, σε όλη την οροφή ή κατά μήκος του δαπέδου.

  • Orbotix Sphero 2.0

Το Orbotix έχει αναβαθμίσει αυτήν την ελεγχόμενη με Bluetooth μπάλα, κάνοντάς την ακόμα πιο γρήγορη.

Η τελευταία έκδοση της μπάλας που συνδέεται με smartphone μέσω Bluetooth είναι τώρα πιο γρήγορη από ποτέ, και μπορείτε ακόμη και να εφαρμόσετε μία πλαστική θήκη για καλύτερο κράτημα.
Orbotix 2bΔύο τροχοί κάνουν το 2b ένα μίνι speedster.Ο νεότερος αδελφός του Sphero, 2b δανείζεται τον έλεγχο και τη διασκέδαση από την μπάλα και δημιουργεί έναν δίτροχο δαίμονα ταχύτητας. Ελεγχόμενο από smartphone, το 2b μπορεί να πυροβολήσει κατά μήκος του δαπέδου μέχρι 5 μέτρα ανά δευτερόλεπτο, και έχει μια φωτογραφική μηχανή IR για multiplayer (2+ παίκτες). Αναμένεται να είναι διαθέσιμο μέχρι τα Χριστούγεννα του 2014 για κάτω από 100 δολάρια.

  • Yuneec E-Go Cruiser electric skateboard

Γιατί να δίνεται εσείς την ταχύτητα όταν μπορεί να τροφοδοτηθεί από μόνη της κατά μήκος του δρόμου;

Εξακολουθούν να υπάρχουν τα κλασσικά σκείτμποαρντ, και στην έκθεση CES παίρνουν μια αναβάθμιση με προσθήκη ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό το πατίνι, έχει έναν ηλεκτρικό κινητήρα και που στέλνει τους αναβάτες πετώντας κατά μήκος του πεζοδρομίου με το πάτημα ενός κουμπιού σε τηλεχειριστήριο. Το πατίνι θα διαχειρίζεται λόφους και θα ταξιδεύει 30 ολόκληρα χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

  • Onewheel

Το Onewheel είναι απλά ένα παιχνίδι ή μια πραγματικά νέα μορφή μεταφοράς;

  • Ozobot

Αυτό το μικρό ρομπότ θα μπορούσε να μετατρέψει τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Αυτό το μικροσκοπικό ρομπότ έχει περίπου το μέγεθος του πώματος μιας φιάλης ή ενός κέρματος και μπορεί να αναγνωρίσει κωδικούς με αισθητήρες που έχει πάνω του. Οι κωδικοί μπορούν να εμφανιστούν σε μια φορητή συσκευή, π.χ. ένα tablet, αλλά και να ενσωματωθεί σε επιτραπέζια παιχνίδια και άλλα αντικείμενα. Το Ozobot μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια όπως πίστες ή άλλα ρομπότ-προσανατολισμένα επιτραπέζια παιχνίδια, με φωτάκια ενσωματωμένα πάνω στο μικρό ρομπότ που δείχνουν την κατάστασή του. Δεν κάνει πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά έχει πολλές δυνατότητες για σύγχρονες εκδοχές επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τεχνολογία παιχνίδια gadgets έκθεση CES
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ